Jeg forsto på annelingua at hun kunne ergre seg over unødvendig tidsbruk hvis hun møtte det samme sitatet flere ganger, - det var ikke myntet på deg! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Men jeg tar det til meg! - for du forstod meg rett, Ellen: jeg kan såvisst ergre meg om jeg må pløye gjennom mye "oppatt-att"-innlegg der jeg forventer å finne variasjon. Men nå tenker jeg ikke på dét (altså endeløse repetisjoner) som et stort problem hva gjelder sitatene her inne, så dette var et "worst case scenario". (Jeg finner det mye mer irriterende med folk som skal ha meg til å forlate bokelskere.no for å lese bokomtaler på bloggen deres - men nå heller jeg bensin på bålet, så klart. Og jeg klarer å styre min irritasjon og bare blåse i å følge de eksterne lenkene. Jeg gidder nemlig ikke å bruke tid på slike ekstraturer ut i det blå...) Og for all del: jeg mener ikke at hva jeg måtte ergre meg over av sånne ting, generelt skal være normgivende for andres adferd her inne. Det er jo slik, at det som for meg fremstår som den eneste logiske handlemåten, kan være heeeeelt fjernt for andre. Så jeg støtter deg vel i at det ikke bør være noe mål at vi slår hverandre i hodet med en masse uskrevne regler for dette forumet - jeg tror vi kommer langt med bare kardemomme-loven... ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechChristofferKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild S