Noen ganger så føler jeg meg litt mistolka her inne. Jeg gjør bare det jeg har lært av mine forgjengere på bokelskere, og det vi snakket om var sitering fra bøker vi leser. Koden har i hvert fall vært at vi ikke gjentar de sitatene som står under bøkene fra før av, Kanskje var bruken av ordet "respekt" for drøy, men denne uskrevne regelen er det ikke jeg som har funnet på. Det kan neste virke sånn på kommentaren til deg og EllenM.

Vanligvis så tar jeg ikke meg selv så veldig høytidelig, men av og til når jeg ikke har det bra. så er jeg både sårbar og selvhøytidelig. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det nå jeg bare få si at jeg opplever deg ikke som selvhøytidelig! Jeg er ikke så glad i å kommunisere med andre via telefon, hverken i meldinger eller å prate fordi det er så lett å mistolke hverandre. Sånn er det nok også på internett. Det er så greit å kunne se den man kommuniserer med, ansiktsutrykk og sånt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenker akkurat det samme som deg, gretemor. Jeg sjekker sitatene under min utgave før jeg legger inn eget, jeg synes det er unødvendig å legge inn samme sitat flere ganger. Ikke tar det lang tid å sjekke heller.

Håper du føler deg bedre om ikke så lenge, i mellomtiden skal vi klare å leve med at du er litt selvhøytidelig :-) (Det var selvfølgelig en spøk, jeg opplever deg faktisk ikke som selvhøytidelig her)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei da, gretemor - jeg tillegger ikke deg moderskapet av denne (for meg) - ukjente koden. :)
Jeg vært medlem av bokelskerne i over tre år, men har nok en gang sovet i timen og skriverier om "retningslinjer" for sitatbruk - har dessverre gått meg hus forbi. Med så mange utgaver av samme bok - ville dette (for meg) være bortkastet tid. Sitatene mine noteres først og fremst som en påminnelse til boken jeg leser - synes andre om sitatene - dobler dem eller plusser på med sine egne - er det bare hyggelig - synes jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechKirsten LundChristofferKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleser