Mitt mål, eller rettere sagt mitt sterke ønske , er at jeg skal få tilbake min sterke leseglede. Jeg har i 2013 ødelagt den litt , fordi jeg har slengt meg på dette netflix, viaplaygreiene. Istedet for å kose meg med bøkene , har jeg sittet å sett en del filmer, som egentlig ikke har gitt meg så mye......ble bare mer "hengende" i sofaen. Men dette er mitt nye mål : mindre film , flere bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er noe jeg må være mer obs på og, tv'en tar fort over litt for mye lesetid. For meg går det på å være mer oppmerksom på hva jeg egentlig har lyst å bruke tid på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det samme tenker jeg oftere og oftere på! :)
Hva er kvalitetstid for meg og være mer bevisst på ikke bare la tiden flyte uten å få noe særlig ut av den....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sant det, prioritering .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt til sin tid, Tilla. Hva er negativt med å få med seg litt film også? Relatert bransje slik jeg ser det. Handler det ikke om bevisste valg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt rett Wolfcat, jeg trenger nok ikke ha dårlig samvittighet ovenfor bøkene mine, eller meg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland