Takk for svar begge to. Jeg har kjøpt The Cornish Triology, men enda ikke lest et ord. Boka er kjøpt utelukkende med utgangspunkt i Bokelskere, så det er kanskje dere to jeg skal gi kred hvis Davis imponerer? Veit ingenting om han, men har mange gode erfaringer med alt fra Canada som har dukka opp i livet til nå. Flere av de andre dukket opp i andre bøker, blant annet Sinclair Lewis i Gift med en kommunist av Philip Roth, for ikke å snakke om John Fante, som opptrer som gud hos Bukowski. Fante har jeg lest endel av. Lett å se koplinga han - Buk i skrivestil. Jeg liker fylla, uerbødigheten og alle damene de skryter på seg. Under felleslesning fant jeg også noen nye Steinbeckbøker jeg har lyst på: Bombs away og America for americans, i tillegg til spennende biografier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tja - jeg har i alle fall delt min begeistring for Robertson Davies her inne før, så kanskje jeg kan få litt av æren hvis du blir fornøyd? (Og det blir du! Jeg lover! Hvis ikke kan du bare sende over The Cornish Trilogy, for den har jeg også lyst til å lese.;P) Upton Sinclair og Sinclair Lewis er jeg fæl til å blande sammen - Babbit (S.L.) har jeg hatt stående ulest lenge, og nylig fant jeg også Main Street (S.L.) på bruktbutikken og The Jungle (U.S.) i foreldreheimen. Jeg får se å få lest dem, så jeg slutter å blande opphavsmennene! Jeg har ellers ikke noen spesielle lesemål for 2014 selv, men jeg har sansen for din liste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interessant artikkel fra Dagbladet 1. mai 2016 om Sinclair Lewis - tipset kom egentlig fra bokelsker Monica Carlsen i en annen tråd her inne, men om noen snubler inn i denne gamle tråden...: http://www.dagbladet.no/2016/05/01/kultur/meninger/kommentar/donald_trump/sinclair_lewis/44073736/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også Babbit og Main Street av S.L. og The Jungle og Draggon's Teeth av U.S. The Jungle i unsensored origin edition med små og lite lesevennelige fonter. Det kan bli en utfordring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må man vel kalle et pussig sammentreff? Skal vi gjøre en avtale om at den av oss som først får lest noen Babbit, Main Street eller The Jungle, legger ut en liten omtale i en diskusjonstråd? (Min The Jungle er en gammel Penguin Pocket, så jeg har visst et fortrinn der.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Avtale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann Milje