Skuffende. En slags blanding av J. K. Rowlings "The Vacant Chair", Ian McEwans "Saturday", tja, hvordan forklare det? En rekke historier om ulike mennesker, som delvis er knyttet sammen, litt i "Love Actually"-stil, men uten sjarm. De fleste personene (en sur bokanmelder, en muslimsk student, en t-banefører som lever via dataspill, en hensynløs finansmann og hans kalde kone m fl) virker bare påstått, oppdiktet, - ja, som figurer i en bok. Man bryr seg ikke nevneverdig om dem, de oppfører seg alltid litt for stivt, litt for urealistisk, det er ingenting som lever i denne boka. Det eneste mulige unntaket er den ulykkelige sønnen til finansmannen, som viser glimt av liv. Ellers er det til dels banale, til dels påtatt kyniske historier som aldri får liv.

Jeg håpet den skulle ta seg opp på slutten, at historiene skulle få en forløsning - men nei. I tillegg var det ganske irriterende at Facebook het "YourSpace" og "likes" hadde ett eller annet kallenavn - et World of Warcraft-lignende spill het "Parallax" - det fikk hele historien til å virke enda mer urealistisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum