Wold sier hun er kom­met til at det er en krig om sann­he­ten, det er to stikk mot­satte ver­sjo­ner som stri­des, og hun gjør det etter­tryk­ke­lig klart at hun ikke deler den isra­elske. Det er en klar mel­ding og burde dis­kva­li­fi­sere Wold fra videre arbeid med Israel.
Iste­det er det Wold som kla­ger på ambas­sa­dø­ren fordi han har levert kla­ger på hen­nes arbeid til Kring­kas­tings­rå­det. Hun mener å kjenne hans syn der­for er det ikke noe poeng i at de snak­ker sam­men.
Sjel­den har vi sett en NRK-reporters syn så usmin­ket gjen­gitt. Man skulle kunne si at Wold har gjen­nom­gått en radikalisering.
Wold respek­te­rer ikke den mest ele­men­tære regel i all jour­na­lis­tikk; å gjengi objek­tet objek­tivt og ærlig på dets egne premisser.
En SV-representant hjemme i Norge kan til­late seg å for­enkle inn­til kari­ka­tu­ren. Man ven­ter ikke mer. Men av en repor­ter med flere års erfa­ring ven­ter man seg noe mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du lest boka til Sidsel Wold?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei.Kunne ikke tenke meg å kaste bort tid på det..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol