Tarjei Vesaas’ debutantpris for 2009 ble i går utdelt til Kjersti Annesdatter Skomsvold og Eivind Hofstad Evjemo. Sistnevnte har jeg ikke lest, men Skomsvolds 'Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg' var fjorårets store norske leseropplevelse hos meg.

Jeg har skrevet om boka her: http://knirk.wordpress.com/2009/09/26/jo-fortere-jeg-gar-jo-mindre-er-jeg/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ble skikkelig glad da jeg så at Skomsvold hadde fått prisen. Det var en av utgivelsene jeg koste meg med i fjor, så det er greit å se at resten av verden er noen lunde i synk (c;

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også tilgode å lese Evjemo, men Skomsvold var språksikker med en liten snurrig historie. absolutt fortjent heder og ære!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det forbauser meg stadig. Av mine ca. 115 bøker i året er "Jo fortere jeg går" en av en håndfull bøker jeg slet meg gjennom og ga en 2`er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaske