Takk for tips.

Heldigvis så hadde eg ikkje flagga noko nyttårsforsett om å ikkje kjøpe bøker (sjølv om eg var inne på tanken), så eg kan handle litt utan å skjemmast.

Men eg stoppa på 3 bøker, greide å unngå å gå i fella med å bestille bøker eg ikkje er heilt sikker på at eg har lyst på berre for å handle for minimum 295,- og dermed oppnå gratis frakt.

Bøkene? Far Goriot, Peer Gynt og Jeg nekter.
Nøgd med bestillinga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ingen nyttårsforsetter her og iallefall ikke at jeg ikke skal kjøpe bøker. Jeg vet jeg sprekker. Ble 4 bøker på meg og jeg har bestilling på 3 andre på veg. Det er 7 bøker allerede i år det....hmmmm, det er mye når vi skriver 4 januar...ja, ja, hvis jeg ikke gjør verre ting så.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A