Makan til kjedelig bok, jeg har slitt meg gjennom halve og har nå bestemt meg for å bare levere den tilbake til biblioteket og ikke bruke mer tid på den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har også et litt blanda forhold til boka. I alder er jeg nærmere Sue enn datteren Ann, og kjenner igjen en del almenne mor/datter-betraktninger. Den ble litt pratsom i perioder, men egentlig helt greit lesestoff. Og en del gullkorn. Boka handler også om prosessen fram til storsuksessen "Bienes hemmelige liv", spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg høyrde denne boka på lydbok før sommaren, og likte ho godt. Eg tykkjer forfattarane skildrar overgangen mellom ulike delar av livet på ein god måte, og eg har sjølv hatt sterke reiseopplevingar, så denne traff godt. Nær og personleg formidling av historiske og allmenne tema. Kan anbefalast!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med Marte - hørte den også som lydbok. Selv om den var litt "pratete" til tider, var skildringene av mor-datterforholdet det beste synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt eg ikkje las kommentarane først...men eg er likevel heilt samd. For meg vart dette mykje bla bla og lite interessant. Sleit meg utover for å sjå om det vart betre, men nei. Syns Ann sine dela var periodevis bra, men gav opp dei og etter kvart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Jeg leste hele boka, og den var kjedelig fra første til siste side!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes temaet er viktig, jeg kjenner meg igjen, men det blir fort litt for personlig og ikke allmenngyldig. Boka er tidvis kjedelig. Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ble litt opp og ned for meg. Først ble jeg veldig fascinert og syntes det var mange gullkorn og betraktninger som jeg kan legge meg på hjertet, så holdt jeg på å gi opp hele boken for det ble nesten litt for sentimentalt, men sluttkonklusjonen ble terningkast fire, boka var allright den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med Ingeborg. Boka var tidvis veldig god og innimellom mindre god og jeg merket meg at jeg "hoppet" litt fort over enkelte avsnitt. Det jeg likte best ved boken, var gjenkjennelsen i det å være mor og den løsrivelsesprosessen som hun føler i forhold til sin datter. Her var det gode beskrivelser av de følelser som en gjennomgår i et mor/datter-forhold. En 4'er er en helt ok karakter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit Håverstad