Jeg føler jeg bare tråkker, å tråkker, å tråkker på samme sted. Kommer aldri videre og måtte tilslutt gi meg da jeg hadde gjespet min femte gjesp. Kom akkuratt halveeis.
Det er en fantastisk og vakker ide dette med barns kjeledyr. De første kapittlene koste jeg meg skikkelig, men deretter bare mistet jeg totalt grepet på hva jeg egentelig leste. Var nærheten av å gi 2, men ideen er så koslig at den gikk opp til 3. men den er på grenseland altså..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har hode nok til å håndtere alt som skjer omkring, samtidig som jeg kan holde tråden i boken. Fantasi og nysgjerrighet nok til å la meg bli engasjert som et lite barn. Jeg bare måtte lese hva som kom til å skje videre med Lin og de andre.
Kan du ikke greie dette, så er vel ikke boken noe særlig å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

....og en moderne klassiker , som mange spådde den til å være, tror jeg nok dessverre ikke den blir. Synd, for jeg synes også ideen er fin!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gadd ikke mer, jeg heller. Har begynt å bli flinkere til å legge vekk bøker som kjennes kavete å komme gjennom. Men er mektig overrasket over at dette skulle skje med en barnebok..! For dette kjennes mer som en ren bok for barn, syns jeg, langt i fra bøker som Odinsbarn, og annen fantasy som har en aldersmessig mye bredere appell i mine øyne. Jeg synes dessverre språket lugget skikkelig, uten at jeg helt klarte å skjønne hva sin gjorde det. Synes nemlig ikke språket var dårlig . Kanskje er det oversettelsen fra engelsk til norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig.
Kansje man skulle prøvd seg å lese den på ny, bare på engelsk.. Uff, nei.. Kjenner at Kroppen ikke vil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk vindeltorn til jul og har startet å lese den. Den hadde en god start og er basert på en veldig god ide, men ble litt barnslig syntes jeg.... Jeg er tretten år og tenkte at dette var en bok for meg og den er jo veldig spennende, men ble litt i grenseland som du sier..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må nok si meg litt enig med dere. Jeg var litt spent på boken, visstnok er det en norsk forfatter som hadde skrevet boken først på engelsk, som så ble oversatt til norsk. Jeg har lest hele boken, men følte hele tiden at jeg måtte tvinge meg gjennom den. Enkelte deler var fengende, men jeg lurte hele tiden på hva slags publikum boken var beregnet på. Ungdommer? Ideen var god, men gjennomføringen kunne ha vært bedre. Dette er nok ikke en bok jeg kommer til å lese på ny.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HegeEivind  VaksvikBenedikteAlice NordliNils HBertymarithcToveAnna REllen E. MartolIngunn SEileen BørresenQuijoteJarmo LarsenGodemineLilleviTorill Elisabeth RevheimKirsten LundHarald KMangosaft45ingar hTorAnette  KureSigrid NygaardAkima MontgomeryLesevimsaMarianne  SkageHeleneMarit HåverstadBjørg Elin NærlandBerit RJulie StensethSophieSynnøve H HoelHilde Merete GjessingKristine LouiseNeda AlaeiLasse SteinnesAndré NesseRolf Ingemundsen