Denne boken er poetisk lekent snadder! Dette tror jeg er starten på et merkelig og fantastisk forfatterskap. Gleder meg til å lese mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så spennende - hverken tittel eller forfatter sa meg noenting, men jeg så at det var Bokvennen forlag som hadde gitt ut boken, og de gir vel ikke ut hva som helst... (Jeg kjenner ikke din boksmak, Maiken Bolset, og siden du ikke skrev så mye, hadde jeg ingen holdepunkter for hva slags sjanger det gjaldt. Men "poetisk lekent snadder" hørtes forlokkende ut.) Så da gikk jeg og søkte opp forfatteren Dorothee Elmiger på engelsk wikipedia. Og leste blant annet:

Elmiger is considered one of the most promising young Swiss writers, especially after winning the second Ingeborg Bachmann Prize, the Kelag Prize, in 2010.

Tror jeg må sette opp denne boken på ønskelisten - takk for tipset, Maiken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig!

Det er både inspirerende og givende å lese. Vanskelig å få tak på, men allikevel så er det noe ved skrivestilen hennes som er vanvittig forlokkende. Derfor gleder jeg meg veldig til å se hva for et forfatterskap vi har i vente :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre