Altså aner jeg ikke hva jeg nå skal lese. Jeg har lyst til å lese en bok som er lett, morsom, en som får meg til å le men også gråte. jeg leste En mann med navn Ove , og den ga meg disse følelsene, men hver gang jeg begynner på en ny bok nå, avslutter jeg nokså raskt. Fordi den ikke fenger. En periode hadde jeg masse bøker som jeg bare lengtet etter å slå kloa i, nå er det ingen. Trist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har nylig vært der du er, og fant en del som fenger fra første side:
Et helt halvt år - Jojo Moyes - er akkurat det du vil ha! Lettlest og alvorlig på en gang, smil og tårer. Den har fått et regn av seksere her på bokelskere.no.

Ellers kan det vel hende at Ove-forfatteren har et nytt ess i ermet :-) I januar kommer en annen artig bok, Sannheten om Harry Quebert-saken. Ikke noe grining her, men en lettlest svært fengende historie som har gått sin seiersgang i mange land. Jeg likte den veldig godt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke mulig å sammenligne disse 2 bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes de var like fornøyelige begge to, men hver sin smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skulle selv ønske at det var fler slike bøker. Det gjør godt å lese sånne innimellom. men jeg kan okke her og nå komme på noen titler. Sorry.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Pi_MesonG LKaren RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanne