Spennende og godt skrevet, og den holdt nesten helt til mål. Jeg ble dessverre skuffet over en litt for brå slutt. Vakler mellom en firer og femmer på denne - savner halv-karakteren på terningen :))

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Fugletribunalet vart for meg så spesiell at eg vart heilt oppslukt! Fekk gjort svært lite anna enn å lese denne søndagen!
Synest Ravatn greier å få fram den mystiske, creepy stemninga gjennom heile boka. Skildringa av Allis som nesten prøver å gjere seg usynleg, som gjer alt ho evnar for at den snåle, tause Sigurd Bagge skal vere fornøgd med henne - slik at ho får vere hos han på den bortgjømde staden er brilliant.
På ein forunderleg måte greier ho å få fram mistrua og frykta like mykje gjennom det usagte, som gjennom dei få, og ofte tvetydige replikkane som vert hengande i lufta.
Forstår godt at denne vart publikumsvinnar av P2 sin romanpris.
Eg gir terningkast 5

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja, vakler litt mellom 4 og 5 jeg også - men det er jo bare hennes andre roman, og den har mange spennende elementer i seg, synes jeg. Slutten var OK den - slik jeg tolket den. Det er vel ikke så mange lettvinte løsninger å finne for det livet man skal leve......blogget litt om den i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen tvil om at denne dama skriver godt, nei! Tror nok jeg kommer til å lese mer av henne etter hvert. Tidligere har jeg lest "Folkelesnad" og den likte jeg godt.

Min innvending mot slutten går på at jeg synes det ble et par løse tråder hengende igjen til slutt, og i denne typen bok liker jeg at det kommer en fullstendig forklaring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det som fascinerer med "løse tråder" er nettopp dette at man vet ikke alltid hvor det bærer hen - ellers i livet heller...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rå bok!! Vanvittig god oppbygning og deilig språk!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina