Catch-22 og Gifttreet er heeeeelt ullike bøker, men begge blant mine favoritter :)
Jeg holder på å lese Sebastian Faulks, "A week in December", men håper jeg blir ferdig med den før jul, for det er ikke akkurat noen kose-jule-bok. Egentlig har jeg lyst til å lese Prøysen-stubber, pleide alltid å gjøre det hjemme hos foreldrene mine i jula. Kanskje jeg skal låne noen av bøkene hans av mamma....bare at jeg blir så utrolig lett rørt av historiene! Tårene renner...

I bokhylla er det stadig noe nytt, men i jula vil jeg lese noe hyggelig. Kjøpte meg nettopp en ny chicklit med juletema, så den kan jo passe. Ellers ønsker jeg meg den nye Bridget Jones, så hvis den skulle dukke opp under treet, kan det bli litt britisk humor :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

JEg bare elsker sånne lettrørte mennesker! Har ei venninne som også her veldig lettrørt. Hun ringte meg en gang for å fortelle om en bok hun hadde lest, men alt forsvant i hulking og snørr og tårer for hun ble så påvirket bare av å tenke på boka. DET er favorittmennesket min, det! Som sagt, Catch - 22 har mannen min misjonert for så lenge jeg har kjent han, så for husfredens skyld lånte jeg den på biblioteket :) Gifttreet regelrett kastet seg over meg på et boksalg for sikkert et halvt år siden, om ikke mer. Jeg vet ikke hva det var, men jeg så den med engang jeg kom inn i bokhandleren og bare måtte ha den. Gleder meg til å lese den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Jeg skulle lese Piken med svovelstikkene til datteren min. Jeg har lest den før, da jeg var "ung", men husker ikke at den gjorde særlig inntrykk da. Men nå hadde jeg problemer med å lese og på siste sida måtte jeg be henne lese selv for jeg var helt oppløst i tårer og klarte ikke å få ut et ord. Kjenner jeg er litt på gråten enda når jeg tenker på den.

Skal vi ta felleslesing på Catch-22? Jeg har den stående i hylla på vent :) Muligens er det best å gjøre det etter jul ved nærmere ettertanke da jeg har eksamen 9. januar. Men vil, som sagt, gjerne ta en felleslesing av Catch-22 med deg (eller flere).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært koselig å ta en felleslesning på den, ja! Men jeg vet ikke om jeg klare å vente helt til "langt" ut i januar.... Den står og brenner i bokhylla :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forventer ikke at du/dere venter på meg, så det er bare å begynne å lese :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte bare begynne :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er gjerne med på felleslesning av Catch - 22. Har tenkt lenge at den vil jeg lese, men aldri kommet så langt at jeg har fått startet på den. Da er det jo en perfekt mulighet til å få gjort noe med det nå. :-).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Piken med svolvelstikkene" er nesten umulig å lese høyt! Og "Se Marikken, det snør!" av Astrid Lindgren - en billedbok - en aldeles nydelig fortelling om Lisabet som blir borte, og den er så rørende at det er umulig å lese høyt uten å gråte. Prøvde en gang på historiene i "Sunnaneng" av samme forfatter, men det var jo bare å gi opp....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MartinHelena EReadninggirl30Tor Arne DahlKirsten LundTanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborgBjørn SturødLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenHarald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob Sæthre