Dette var fornøyelig lesing. Jeg likte hvordan forfatteren har klart å gjøre vanskelige temaer dagligdagse, men uten å bagatellisere dem. Boken er med på å minne oss om at vi alle møter motstand i livet, og du er sannsynligvis ikke alene om akkurat det du går gjennom.

Selv om boken berører viktige temaer som psykisk helse, vold, abort, alkoholproblemer osv. Opplevde jeg ikke historien som deprimerende på noen måte.

Jeg synes det var en veldig spennende setting. Følte til tider at jeg satt bakerst i badstuen og lyttet. Noen elementer i boken dro dessverre historien ned, men alt i alt en grei leseropplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro