☻Skriv boken du sist ga en 6 i terningkast, eventuelt hvorfor☻

Mine var:
"♥The Hunger Games♥" av Suzanne Collins
"♦Terminal♦" av Roderick Gordon & Brian Williams

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den siste boken jeg ga terningkast 6 var Dagbok 1942-44 av Hélène Berr.

Når jeg ser tilbake på leseopplevelsen var det absolutt verdt en 6'er. Språket var bra, den lærte meg noe og ga meg en helt ny forståelse for en situasjon jeg tidligere har hatt problemer med å sette meg inn i. Er ikke det nok til å få terningkast 6 så vet ikke jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den siste boken jeg ga en 6'er var Middelsex av Jeffrey Eugenides. Jeg ser jeg i en tidligere tråd har skrevet at boken har "alt". Mer krever jeg ikke for å gi høyeste terningkast:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"The fault in our stars" - John Green

Fordi John Green er en fantastisk forfatter, som virkelig mestrer kunsten med å få leseren til å gråte og le om hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakim