Noen som har noen gode butikker å anbefale? Har vært så "heldig" at jeg må ukependle til det store utlandet, og hadde vært kjekt å finne noen gamle bøker å lese der borte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Waterstone på Piccadilly er angivelig Europas største bokhandel. Og jeg husker at jeg kom over et veldig trivelig antikvariat like ved British Museum, hvor man ble rent svimmel av alle de eldgamle bøkene som rant ut av veggene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var innom Waterstone på onsdag faktisk, men hadde med meg folk som ikke var så interessert i slikt. Er definitivt en plass jeg skal tilbake en dag jeg kommer meg fra jobb på et fornuftig tidspunkt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Soho/Chinatown oste det av antikvariater, om det er det du er ute etter. På Science museum hadde de en søt, liten en. Bøkene var sortert etter temaer, og de ansatte hadde hatt det festlig her og der (museumsbutikken er forresten også verdt å stikke innom. Den er full av gadgets, som det heter på godt norsk. Mulig det ikke var akkurat det du spurte om, men..). Waterstones på Notting Hill var også verdt liten vandring!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har tydeligvis ikke vært innom og sjekket boksamlingen min - Liker gadgets og, om ikke mer, så det går nok bra ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra! Regner med at du stikker innom Hamley's underetasje, og at jeg gjør bedre bakgrunnsundersøkelse neste gang da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Foyle er bra - mengder av bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oxfam har etterhvert fått en del butikker som er spesialiserte bokhandler, og de anbefales. Den største i London er i Marylebone: http://www.oxfammarylebone.co.uk/

En gang i tiden var Charing Cross Road bokhandlergaten i London, og det finnes fortsatt en del gode antikvariater her, samt et par uavhengige bokhandler pluss noen av de store kjedene. Verdt en liten spasertur i hvert fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB