Etter å ha maset om flytting i over en måned kan jeg endelig melde at jeg er på plass. Å gå fra en mørk leilighet uten veranda midt i Oslo, til en tomannsbolig med hage et stykke utenfor er akkurat det jeg trenger.

Nå som det er roligere både rundt meg og inni meg håper jeg leselysten kommer tilbake for fullt. To av tre store bekymringer har løst seg så jeg satser på at det har en positiv effekt.
Det jeg trenger nå er en bok som kickstarter systemet litt, en bok som fokuserer på fremgang, ikke språk eller budskap. Siden jeg er stor fan av tv-serien "Sons of Anarchy" tenkte jeg det kunne vært spennende å se om jeg fant noe lignende i bokform. Etter litt leting fant jeg Reaper's Property av Joanna Wylde. Det ser ut som jeg lastet den ned litt for fort for når jeg ser etter tror jeg ikke det var helt det jeg var ute etter. Kommer uansett til å gi den en sjanse, men jeg er redd det er litt for mye "Fifty Shades" og litt for lite handling.

God helg bokelskereo!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Etter en del måneders lesing ble jeg endelig ferdig med "I All Evighet" av Ken Follet. Veldig bra bok, som kan anbefales på det varmeste. :) Selv om boka tok lang tid å lese, var det verdt ventingen med å bli ferdig med boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har slått meg sammen med Tirsdagsdamene denne helgen, på en reise til Lourdes. Koser meg hver en meter de går og jeg får sitte i sofaen under pleddet mitt ;) Monika Peetz skriver utrolig godt, blir ikke siste boken jeg leser av henne for å si det sånn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser blant annet diktsamlingen til Yahya Hassan. Sterk kost. Ellers leser jeg litt i novellesamlingen Berg Brest av Arne Ruset og ungdomsromanen Ufo! Ufo! av Tore Aurstad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starter på Politi av Jo Nesbø denne helga, gleder meg! :) :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga har jeg slått meg på krim. Leste Karin Fossums "Carmenzita og døden" i går,som forøvrig ikke innfridde helt,og i dag har jeg begynt på Frode Eie Larsens Hemmeligheten. Så da får vi se hvordan den boka er. Han er vel en ganske ny krimforfatter,men spennende, for han legger handlingen til mine hjemtrakter. God helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sidan det er tildels hektisk førjulstid så les eg En trettimeters reise av Richard C Morais - ikkje akkurat stor litteratur, men trivelig og lettlest.
Begynte på den også for ei stund sidan, då opplevde eg det som så lite givande at eg la den bort...så kanskje det er ei bok som er litt situasjonsbetinga?
Gler meg ellers til å lese Dickens og En julefortelling men den skal eg spare til jul - tradisjonen tru.
Ha ei trivelig adventhelg i ny bustad! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg les den nye biografien om Steve van Zandt av Hans-Olav Thyvold; Little Steven - fra New Jersey til Lilyhammer - som ebok. I tillegg lyttar eg til Anders Ribu som les Barfotdronningen av Ildefonso Falcones.

Ha ei god lesehelg alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips:-) den biografien mååå jeg lese! Er veldig Lilyhammer fan:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg fortsette med "Mors gaver" av Cecilie Enger som, så langt, er en utrolig fin bok. Den får fram mange gode minner og følelser. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Vibeke, les "Kane and Abel" av Jeffrey Archer. Tror du vil like den, vil gi deg en kickstart. Du kan laste den ned for kr.60,- på "digitalbok.no". God helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den skal jeg sjekke ut. Ser ut som den jeg valgte ut var som fryktet, synd, for bakhistorien virket lovende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg koser meg med Løwenskølds ring av Selma Lagerløv.
Det er første bind i en trilogi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg " Jeg er Malala" av Malala Yousafzai, om jenta som kjempet for retten til skolegang,men ble skutt på av Taliban,men overlevde. En sterk historie om ei modig jente.
God lesehelg! Lykke til med ditt nye hjem:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg lese videre i Der elvene møtes av Joan Medlicott. Tror det kan bli en seriebok eller to også.

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen avsluttes "Mammas svik" (Anne Britt Harsem), samtidig som at "Alene sammen" av Abraham Verghese påbegynnes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har startet på "Dagboken" av Tomas Espedal. Det er bok to av tre, og jeg har hoppet elegant over bok en. Den tar jeg i neste runde fant jeg ut. I blant er det gøy å lese bakover også. Han skriver godt!

Dessuten vet jeg at Ernest venter i "Den gamle mannen og havet" og det gleder jeg meg til. Blir glad bare av tanken.

Og så var det ukens aviser da, det ligger et par og venter på tiden i helgen.

God lesehelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg reiser til nattens ende med Louis-Ferdinand Céline denne helgen. Sånn ca 100 sider inne i boka virker det som dette kommer til å bli litt av en tur...

God lesehelg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg gleder meg til helgefreden
Og andre bind av Øst for Eden
I tillegg så har eg ei bok på si
Drep ikke en sangfugl av Harper Lee

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Reine litterære skattkammeret, med andre ord!
Eg trur eg må kjøpe Drep ikke en sangfugl, har berre hatt bibliotekutgåver før....det er ei bok som gir mykje!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, da har du mye å glede deg til, - rene Kinderegget;) God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte