Les denne boka! Den er lettlest, akkurat passe stor, men viktigt av alt: den får deg lit å gråte, le og gir deg historier du aldri vil glemme! For en fin, fin bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg liker å lese denne type bøker mellom andre verker som krever litt mer, jeg er jeg veldig glad i dyr. Selv om det er katter jeg har vokst opp med, og jeg aldri har hatt hund, gikk denne rett til hjerte på meg. Jeg lo av alle Marleys sprø påfunn, og forfatteren har da også brukt et veldig lett og humoristisk språk som understreker galskapen. Det eneste problemet med slike bøker, enten de handler om hunder eller katter, er jo at dyret gjerne dør på slutten, og jeg strigråter hver gang. Det er nesten så jeg ikke forstår hvorfor jeg vil meg selv så vondt, for jeg vet jo at det kommer. Jeg likte denne et lite hakk bedre enn boken om bibliotekskatten Dewey, selv om den også var fryktelig søt, mest fordi det var litt mer humor i boken om Marley.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana Wesserling