Ja, der ser du, ingen skade skjedd. Jeg forstår det som begge seriene er leseverdige, men er nok ekstra spent på tatertrilogien. Faren min har alltid "fleipa" om at vi stammer i fra taterslekt: Har han rett, og det tror jeg kanskje, så er det en av slektene inne fra Finnskogen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

:) Men bare for å ha sagt det: taterne og skogfinnene er to forskjellige folkeslag, altså. Følgelig tror jeg ikke du vil finne "dine" taterrøtter på Finnskogen. Selv ble jeg forholdsvis nylig klar over at en av mine forfedre var skogfinne - tatere har vi foreløpig ikke funnet noe til i slekten, men det hadde jo vært en morsom overraskelse, det også. ;P Men les bøkene til Britt Karin Larsen, du - de er også veldig fine til å få bedre innsikt i disse minoritetenes levekår og tradisjoner! Riktig nydellige bøker, er de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror han mest sa det for å gjøre seg og slekta "interessant", dermed er det høyst usikkert. Finner nok ut av det etter hvert. Men innsikt og kunnskaper er ikke å forakte, uansett, og jeg har i tillegg inntrykk av at hun skriver godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man vet aldri hva man kan finne... ;P Og for øvrig absolutt - Britt Karin Larsen skriver glitrende! "Varlig" er et ord jeg tenker på mens jeg leser bøkene hennes. Og så kan hun kunsten å beskrive det som skjer uten å pensle ut alle detaljer - hun stoler liksom på at leseren klarer å tenke seg til resten selv, så ingenting av det som står på papiret, blir overtydelig og platt. Gled deg! :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Thomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth Svee