Jaså - trenger du et nytt og videre perspektiv på oss telemarkinger, altså? Høres forstemmende ut... Nå har jeg som sagt ikke lest "Se i nåde" til oss, men jeg har ikke de aller største forventninger til akkurat den (mener å huske at den fikk litt middels kritikker da den kom, og de første gjennomblaingene mine har ikke ført meg rett bort i godstolen for å lese fra perm til perm...), og jeg tviler dessverre på at akkurat den vil gjøre fra eller til for telemarkingenes anseelse.

Takk for Skogheim-titlene, Sulis er visst den eneste jeg har hørt om før (med mindre jeg bare har hørt selve kallenavnet på Sulitjelma, og det altså ikke er boktittelen jeg kjenner igjen likevel). Skal holde utkikk på bruktmarkedet! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk. Da satser jeg på Mors gaver og lar telemarkingene være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg leser "Brødrene Henriksen" på nytt nå, for jeg ble inspirert til gjenlesning etter "Mors gaver". Lurer på om det blir "Se i nåde" også snart - i så fall skal jeg melde fra om resultatet, d.v.s. bedømmelsen, etterpå. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana Wesserling