Den beste boken jeg leste i november må være Kamileonmenneskene av Hans Olav Lahlum. Jeg har aldri lest noe av denne forfatteren tidligere. Jeg ble positivt overrasket og kommer nok sannsynligvis til å lese flere av hans bøker etterhvert.

Må også si at jeg er veldig enig med deg når det kommer til nb.no. Flott side når man er på jakt etter gamle bøker det er vanskelig å få tak i andre steder. Det går veldig fint å lese bøkene derfra både på pc og nettbrett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hans Olav Lahlum har jeg lenge lurt på om jeg skal lese, men det har ikke blitt noe av foreløpig. Nysgjerrigheten øker ettersom flere skriver om positive overraskelser her inne. Han havner nok på leselista etter hvert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ann EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill Revheim