Etter en hektisk pakke- og flytteperiode har jeg faktisk trukket meg tilbake til foreldrene mine for å få den roen jeg trenger. Nå begynner alt å komme på plass så jeg gleder meg til å komme til en leilighet som er ferdig ryddet og vasket, klar for adventstiden. Hva skulle man gjort uten en forståelsesfull samboer og hjelpsomme foreldre :-)

Det er fortsatt lite lesing for min del, men jeg har Om forlatelse av Margaret Skjelbred liggende. Dette er en bok jeg er veldig spent på så forhåpentligvis får jeg lest litt iløpet av hegen.

God helg og god advent!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Hører på Ketil Bjørnstads Ensomheten på lydbok i bilen. Den er rolig og dvelende, typisk Bjørnstad, og jeg liker den godt. Drar i gang en ny lesesirkel med naboene i januar, og den første boka vi skal ha, er Katja Kettus Jordmora. Har så vidt begynt på denne tidligere - koser meg virkelig med denne nå. Språket er en opplevelse i seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest ferdig Kebabnorsk ordbok, og der var det mye rart. Ellers så er jeg halvveis ferdig med Et hav av språk av Åshild og Atle Næss....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, så heldig du er som har så flotte forelder og så snill samboer. Jeg har det sammen, og det er gull verd :-)
Første helg i advent, det har vært julebord og gavehandling, har oppussingsprosjekt på gang - som skal være ferdig før jul - og jeg starter på Tunstrøms "Juleoratoriet". Mer passende kan vel ikke denne helga fylles?
Ha en fin første-adventssøndag slle sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Alkymisten av Gert Nygårdshaug, veldig god bok.
Alle bøkene til denne forfatteren er gode og lettleste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser et kapittel eller to i Montefiores biografi om Stalin hver dag og med det tempoet kommer jeg vel til å bruke et år på å lese den ut. Det er mange navn og mye å fordøye. Jeg har også kastet meg over Steinbecks Late menn og muntre piker ettersom jeg leste Øst for Eden altfor fort og fordi jeg liker bøkene hans så godt. Jeg holder også på med Lord Byrons Childe Harolds Pilgrimsferd og leser noen sider innimellom. Det er artig lesning, men uvant å lese på vers. I tillegg lytter jeg til Jussi Adler-Olsens Marco-effekten når husmoren i meg er aktiv. Det hender jeg finner på noen ekstraoppgaver til henne for å lytte litt lenger.
Jeg har altså mer enn nok leseprosjekter på gang så her blir det minimalt med adventsaktiviteter. Har hentet fram 7-armede lysestaker og nisseluer og mer blir det ikke før rett oppunder jul.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har funnet ut at jeg vil lese noe omigjen fra bokhylla, så valget falt på Isaac Bashevis Singer's bøker. Så nå er jeg igang med Sjosja, og det var et godt valg. Og så har jeg ei bok om Primstaven i lys av helgenkulten som jeg kikker i innimellom. God helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga leser jeg Pretties av Scott Westerfeld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For mange gode bøker som ligger og venter. Altfor liten tid. Og i ren frustrasjon over dette misforholdet går jeg til innkjøp av flere gode bøker. Apropos advent, venter jeg bare på å bli oppslukt av et hav av tid. I påvente av at det skal skje raser jeg videre innover i de finske skoger med Väinö Linnas trilogi, samt at jeg sper på med litt vintage-Elmore (Leonard) og passende doser historiske bøker etter innskytelse.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Usikker på hvor mye lesing jeg rekker i helga, men kanskje jeg rekker å lese ferdig Gangland av Tony Thompson. I tillegg leser jeg Bloom County: The Complete Library Volume One, 1980-1982 av Berkeley Breathed.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sorry sent svar, formen min har vært dalende.. Ble nok litt overivrig med pakkingen :-)

Det høres ut som du har veldig mye på en gang. Har du en god fastlege du kan prate med?

Takk. Jeg er veldig fornøyd med leiligheten, det blir deilig med en forandring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var det som var "problemet" mitt i helgen og, foreldrene mine har ikke trådløst Internett så da blir det dårlig med surfing.

Det er jo ikke noe i veien for å skrive det ned og gi lappen til lege/psykolog. Jeg tenkte mest på at det virker overveldende å holde på med utredninger, behandlinger, arbeidstrening og jobbpsykolog på en gang, mens du er syk. Kanskje det hadde vært mulig å dele det opp så det ikke blir så mye på en gang? Dette er sikkert noe du har tenkt på og funnet ut av og forhåpentligvis er det bare for en kort periode :-)

Leiligheten føles absolutt som hjemme, det gjorde den med en gang jeg kom inn. Det kan selvfølgelig være fordi samboeren og foreldrene mine hadde satt på plass alt mens jeg lå og slappet av :-) Det er selvfølgelig nok å gjøre fortsatt, men det får ta den tiden det tar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Lapp blir ikke dumt, det viktigste er at legen får den informasjonen som er viktig. Jeg har hatt med lapp mange ganger jeg, spesielt på grunn av kognitiv svikt. Det hjelper lite å gå til legen når man glemmer hvorfor man er der :-)

Jeg skjønner at det er veldig komplisert og har mange sider. Uansett håper jeg det ordner seg og at du får hjelp til å takle ubehaget/smertene. Vet selv hvor frustrerende det er å få beskjed om at det ikke er så mye å gjøre.

Lykke til og god bedring :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Håper du får til å gjøre en hyggelig ting for deg selv, for eksempel en ting pr dag i hele desember. En slags kalender. Det kan være å lese om igjen et spesielt godt avsnitt, kapittel i en bok, eller et dikt. Se noe på tv om du liker, sitte i sola med en kopp te osv. En anderledes kalender, enkel men hyggelig. Om man setter det inn i en liste el.l blir det plutselig en plan og noe å se fram til. Det kan vi alle trenge i blant :)

Lykke til :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helgevasken er unnagjort, og jeg har pyntet til advent med lys, duker og puter i lilla. Koselig tid vi har i vente - mørkt og kaldt ute, men lyst og varmt inne. Første bok denne helgen blir Lengselens lenker av Elin Brend Johansen. Liker Alvestad-serien veldig godt. Det er foreløpig uvisst hvilken bok som blir den neste i rekken, men jeg tror det blir en eller annen krimbok.

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så godt at du har bra folk :) det er uvurdelig.

Jeg leser Den gamle mannen og havet av Hemingway. Alle sier jeg kan glede meg og det gjør jeg! Underlig at jeg ikke har lest ham før. Men heldigvis - det er aldri for sent!

God lesehelg til alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det nærmar seg advent og julestri
Då gjeld det å setje av lesetid
Til Øst for Eden, eit fellesprosjekt
Og Marekors, då blir helga perfekt

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

TorVariosaFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn S