Jeg har både filmen og boka stående i hylla, ingen er lest/sett. Hva anbefaler man - bør man lese boka før man ser filmen, eller motsatt? Jeg har som regel dårlige erfaringer når jeg ser en film basert på en bok jeg liker. Eneste gangen jeg jeg har gjort det i motsatt rekkefølge, var med Sleepers, da så jeg filmen først og leste boka etterpå, og jeg er like glad i begge :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, les boka først!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les boken først. Har sett filmen og den var ikke mer enn grei. Når jeg leser og hører om alle som liker boken, var nok ikke det så lurt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så filmen først, men fikk ikke så mye ut av den. Etterpå leste jeg boken og fikk et innblikk i personligheten til karakterene. Når jeg da så filmen igjen etter å ha lest boken likte jeg den veldig godt. Filmen klarer ikke å ta for seg mer enn hovedlinjene i boken, derfor vil jeg anbefale deg å lese boken først. Da vil du få mer ut av filmen, gjennom for eksempel å legge merke til detaljer du husker fra boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for innspill, det er alltid kjekt å høre hva andre mener! Da leser jeg boka først, og setter filmen litt på vent inntil videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane