Orginale måte å slutte å røyke på, men prøv A christmas Carol, av Dickens siden det snart er jul. En julefortelling heter den på norsk. Du har sikkert sett den på TV, eller også lest Disney versjonen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Den er jammen vanskelig å få tak i, har prøvd litt rundt uten hell, merkelig altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips, den har jeg jo sett i forskjellige versjoner, men aldri lest:-) trenger en orginal måte å slutte på, for de vanlige har ikke funket;-) planlegger å fokusere på det jeg liker best å gjøre, lese bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fy flate, jeg hadde hatt godt av noe sånt jeg og. Har prøvd tre røykesluttebøker uten varig hell. Si fra hvis den skjønnlitterære metoden hjelper. Av veldig underholdende bøker har jeg selv i det siste slitt med å legge fra meg Odinsbarn, kanskje kunne det vært noe for å holde seg oppslukt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøver egentlig alt på en gang og nå skal det gå. Gleder meg, kan kjøpe flere bøker da;-) ikke gi deg, bli med nå da vel! Jeg slutter om en uke:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til! Veldig bra!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har studert ernæring for egen regning. Var på Tonsåsen i 2006 pga leddgikt. Vi ble servert for det meste vegetarmat samt kylling/kalkun. Blant info jeg kjøpte av lesestoff leste jeg at dersom man spiser mye vegetarmat så holder det på nikotinet og man får ikke dette røykesuget. Det er fordi vegetarmat er basisk. Spiser man mye syreholdig mat er røykesuget der med en gang. I den boken jeg kjøpte var det bare nevnt i 1 setning. hehe det er derfor en fordel å lese gjennom eller gå kvikt over hele boken - la fingeren gli over sidene i midten av arket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vegetarmat og spesielt råkost skal jo hjelpe mot abstinenser ja. Kanskje jeg skulle kjøpe meg en kokebok, teste ut litt vegetarmat. Fint tidsfordriv å eksperimentere litt på kjøkkenet nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Basisk mat er for det meste grønnsaker - det var egentlig det jeg hadde i tankene. I en salat man blander bør det være både de som vokser over så vel som de som vokser under jorden for å få en balansert salat. Selv bruker jeg Balsamico (italiensk edikk) og olje + krydder som dressing.

Syre-base balanse
Basisk- og syreholdig mat
ER DU SUR?

Det finnes mange gode oppskrifter på nettet. Så bruk litt tid på å velge kokebøker som du vil eie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLene AndresenGro-Anita RoenIngunn SHarald KIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima Montgomery