Da er det tid for å ta frem Proust igjen. Dagens KK hadde en lang artikkel - det er jo jubileum: 100 år siden første bind av "På sporet" kom ut. Mitt lille Proust prosjekt blir nok livslangt - det er stadig mye stoff å finne. Ingen som har "begynt med" Proust blir vel noensinne ferdig med han, eller?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med Gretemor, det var en fin blogg du hadde. Et fint liv også, tenkte jeg, da jeg leste mer om dine ulike interesser. Minner meg om en artikkel faren til Magnus Carlsen skrev om sønnen, som fantes på Facebook i dag, hvor han poengterte hvordan sønnen måtte finne sin egen vei. Det er så bra når vi bruker vår egen drivkraft til å gjøre noe,og deler det med andre etter hvert. Uansett om vi er glade "nybegynnere" med lite tid, eller har viet hele livet til noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært inne hos deg og lest. Nysgjerrigheten er vekket, og jeg må få lov til å berømme bloggen din. Gjennomført kvalitet i fra det innholdsmessige til det estetiske, vakkert rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk skal dere ha, hyggelig å kunne dele med andre - det Proust prosjektet har jeg liggende veldig mye uferdig arbeid på, tiden strekker ikke til. Har jo en Året Rundt blogg også som må ha litt stoff en gang i blant. Håper dere finner den spørreundersøkelsen jeg har gående på Proust, den finnes en plass nedover i høyre marg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerAmanda AKirsten LundToveDolly DuckElin FjellheimSol SkipnesHarald KKristine LouiseFarfalleBjørn SlettenEli HagelundRufsetufsaJulie StensethCecilie69SanderHildeE .Trude JensenGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalinKaramasov11