En medrivende bok som var litt forut for sin tid m.h.t. miljøverntanken.

Da jeg jobbet som barnebibliotekar ved Nannestad bibliotek på begynnelsen av 90-tallet stoppet religiøse grupper et 6.-klasaetreff, fordi jeg (ved ren ubetenksomhet) hadde tatt undertittelen som "passord" for å komme inn på arrangementet. De fem første bokstavene var for sterk kost, da dette var på den tida Varg Vikernes dreiv og brente kirker.

Timesinndelingen av boka gjør denne til en fin og spennende høytlesingsbok - jeg hadde stor sukses med høytlesing for ungdomskoleelever :-)

Forlaget skriver om denne: Det gamle året går mot slutten, og Geheimtrylleråd Beelzebub og hans tante, pengeheksen Tyrannja Vampyr, er i knipe. Ingen av dem har gjort så mange onde gjerninger som de er kontraktforpliktet til. Sammen legger de en ond plan, men det haster og spionene Maurizio og Jakob motarbeider dem så godt de kan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H Helseth