En flott, ny leseopplevelse! Et nært, varmt møte med kjærligheten og ekteskapets mange sider. Vakre, brutale følelser, godt skildret, nøye utvalgt -antar jeg. Gjennomsiktig historie, men nydelig... Fantastisk lite bitterhet. Mye sorg. Og glede. Og mye mer...

Hva synes du?

Kjære forfatter, takk for boken. Hva synes du om andres oppfatninger og tilbakemeldinger av boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg leverte denne boka tilbake til biblioteket etter ca. 80 sider. Det blei for monotont med denne Magda som gjekk heime og sørga og tenkte tilbake på livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, Magda var en god bok. Den er fin og varm og forteller om ei dame som jamen har stått støtt i de viktige sakene i livet, virker det som. "At de vågar å gjere sonen min så uviktig!" Det er sjeldent en setning slår knockout på meg, men denne gjør det (s. 124). Den setninger oppsummerer boka for meg, og er en utrolig sterk setning som lyser rasende i neonrødt. Magda er krutt.

Jeg synes Nordal skriver veldig fint. Det er en fin fortelling, jeg synes kanskje slutten er litt fomlete – det er en balanse mellom hva som skal fortelles og hva vi skal gjette oss til, som kanskje er litt klumsete. Men jeg merker det bare fordi hun ikke klumser til noe annet. Hun virker som en trygg forteller, Bergljot K. Nordal, og jeg liker den første boka hennes veldig godt. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise Selnes