Det der er vel selve definisjonen på å si mye med få ord ! Fikk mange bilder i hodet nå..
Jeg har alldri lest noe av Hemingway, tror dette må testes ut. Takk for tips :) Jeg leser altfor få noveller. Har det med å bare gå tilbake til Roald Dalhs noveller når jeg først skal lese en novelle..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Seks-ords-noveller har faktisk blitt en egen sjanger - en ganske morsom en! Jeg for min del er veldig glad i noveller av alle slag - korte og lange, norske og utenlandske, morsomme og dypt alvorlige. Roald Dahl var jo en mester, men du har mye bra i vente om du tester ut noen andre novelle-forfattere i blant. Alexander Kielland og Roy Jacobsen er blant mine norske favoritter, Jhumpa Lahiris novellesamling Unaccustomed Earth er en av mine beste "utenlandske oppdagelser" det siste året. Men det er jo SÅ mye å ta av.... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Seks-ords-noveller har en egen tråd her inne, kan se om jeg finner den...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips :) Det blir nok noen noveller på meg fremover tror jeg. Leste forresten Johan Harstads novellesamling "ambulanse" for noen år siden, veldig bra bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte veldig godt Færøyene-romanen hans, men jeg har ikke lest Ambulanse. Ennå! (Jeg forsøkte meg på Hässelby, som var den neste romanen han ga ut, men den ga jeg opp. Suveren idé, om livet til Albert Åberg som voksen, men i praksis fenget ikke den boken meg. Kanskje jeg bare hadde for høye forventninger...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klassekampen har eller hadde en egen spalte for det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrød