Mange ganger blir spørsmålet stilt om hvor mye penger man bruker på bøker... Akkurat det syns jeg er litt personlig og det lar seg jo påvirke av hva slags økonomi man har.
Derfor spør jeg heller:
Hvor mange bøker kjøper du pr mnd eller pr år?
Fører du noen slags oversikt over innkjøp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Langt fler enn jeg klarer å lese

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altfor mange, vil mange si. Jeg syns det er akkurat passe. Tyve papirbøker på vent og ti på e-boka, mye å glede seg til. Men e-bøker er skummelt. Bare noen tastetrykk og du er et par hundringser fattigere. På en annen side, enda mer å glede seg til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men de kan du vel ikke klare å få lest?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker å kjøpe bøker og jeg elsker å få bøker ...jeg elsker selv følelsen av å holde en bok jeg bare har lånt på biblioteket. Bøker <3 Jeg holder ingen oversikt, noen ganger blir det innpulskjøp av bøker på salg ...og da gjerne flere bøker, så da kan det ende opp med at jeg etter noen år finner igjen bøker i hylla mi jeg ikke ante jeg hadde. Og jeg spør meg selv, "når og hvor kjøpte jeg denne...og hva handler den om, har jeg i det hele tatt lyst til å lese den?"

Men hvis jeg tar med salg, loppemarkeder, nye "MÅ HA"-bøker til full pris og bursdager/jul ....regner jeg med at det blir...tja...alt fra 10 til 20 bøker i året. (Jeg låner også masse på biblioteket i tillegg.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg igjen:-) i det du skriver. Ha en flott bokkveld!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fører ingen oversikt over innkjøpene, men tror jeg handler 15 - 20 bøker til meg selv per år, oftest innkjøpt på salg, i bruktbutikker eller på loppemarked. I tillegg kjøper jeg gjerne bøker i gave til store og små, venner og familie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper de fleste brukt og på tilbud og det svinger en del, prøver å kutte ned for tiden, både pga av dårlig råd og at jeg allerede har nok til flere år fremover. Hver gang trygden kommer betaler jeg for ca 15-20 bøker kjøpt på eBay fra en fast selger pluss/eller 2-4 extra som jeg har liggende på Watchlist på eBay (ha minst 60 forskellige bøker der nå). Kommer ann på hvilke andre utgifter jeg har den måneden. Og selv om jeg har så mange forskjellige bøker på watchlist er det ikke sikkert at jeg kjøper alle, Noen har jeg lånt på biblioteket også.

De eneste bøkene jeg har kjøpt til fast bokklubb pris det siste halvåret er de 2 siste bøkene i serien Sagakongene, Olav den hellige og Håkon Jarl siden jeg skal beholde disse bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det varierer fra år til år. Akkurat nå har jeg bokforbud, og det er ikke noe å gjøre med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise