Sitter her å skal lage ønske liste på hvilke bøker jeg skal ønske med til jul og lurte på om dere har noen bra forslag på krimbøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ann Rosman! Foreløpig fire ute på svensk, og kommer på norsk - to hittil: Fyrvokterens datter og Sjelekisten, også som pocketbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I år ønsker jeg meg bøker fra Max Allan Collin's "Nathan Heller"-serie. Nå har jeg jo ikke lest dem enda, men ser ikke helt bort fra at de kan passe for en med dine favoritter på profilen.

15 bøker, 30 år med skråblikk på amerikansk historie og nye løsninger på gamle gåter. Vaskeekte og hardbarket noir privatdetektiv med godt hjerte som hovedperson, fra ung mann på 30-tallet til nær pensjonsalderen på 60-tallet. Sist utkomne bok i serien handler - naturligvis - om drapet på Kennedy. Eller rettere - det som hendte etterpå...

Holder reklamen og syns julenissen jeg har vært snill nok, tror jeg dette kan bli god tidtrøyte i jula,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene til Jo Nesbø kanskje? Er ikke de krim?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det noen spesiell type krim du liker?
Så så vidt innom på favorittene dine og har i alle fall lyst å anbefale deg alle bøkene til Kristina Ohlsson, De dødes bibliotek av Glenn Cooper og Lobotomisten av Eirik Husby Sæther!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det henger en engel alene i skogen" av Samuel Bjørk - grøss - og "Sandmannen" av Lars Keppler. Juledagene vil gå fort med disse bøkene

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samuel Bjørk er det største "innside-tipset" fra bransjen, så jeg legger inn en stemme på den jeg også!

Sidsel Dalens "21 dager" er en bra action-krim, hvis de liker den genren. Jeg liker den godt. Har også hatt stor glede av "Hulemannen".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sort messe av John Le Carre er en klassiker som jeg hørte på radioen for snart 40 år siden...Finnes i bokform også...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

er John Dickson Carr som skrev Sort messe....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. John le Carré er gså god, men holder seg mest til spion-romaner :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnLailaBerit RIngunn SAnne-Stine Ruud HusevågLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69NtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima Montgomery