Bare et PS til det jeg skrev om Orbitor, Gretemor.

Et lite tips: Hvis du kunne tenke deg å lese Mircea Cartarescu, forslår jeg at du begynner med Nostalgien. Både fordi den utkom først, og fordi det er en enkeltstående roman og ikke et bind i en omfattende trilogi.

Fant forresten dette intervjuet med forfatteren fra september 2011 (første gang publisert i 2008) i Vinduet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk til deg, Monica. Jeg får en følelse av at dette er krevende romaner, som kanskje passer meg best når jeg har mer ro i meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tror jeg du har rett i. For spesielt lettleste er de så visst ikke. Men absolutt lesverdige!
Selv har jeg valgt å vente en stund med de to siste Orbitor-bøkene, fordi jeg er inne i en ganske hektisk periode akkurat nå. Fint å ha dem å glede seg til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenTorill RevheimEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaKristin SpalderElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenBjørg L.Tore HalsaEirin EftevandIngeborgVannflaskeLilith NagelReidun SvensliHeidi BBTone SundlandSigrid Blytt TøsdalIngunnJOdd HebækPiippokattaHege HopenSissel ElisabethDemeter