Hjertelig takk og en god helg til deg også :-)

Jeg har lest "Hypnotisøren", men den falt ikke i så veldig god jord. Paganinikontrakten har jeg kjøpt for en tid tilbake, kanskje jeg skal gi Kepler en sjanse til. Roy Jacobsen trenger ingen ny sjanse. Jeg likte "Vidunderbarn", og nå lurer jeg på om jeg skal gjenlese "Seierherrene", for deretter å ta fatt på "De usynlige".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ser mange liker "Hypnotisøren" best, men det gjør ikke jeg....Broren min som anbefalte "Paganinikontrakten" - og så fant jeg den på posesalg hos Fretex :-)
Jeg har flere bøker av Roy Jacobsen i hyllene mine, og jeg synes det "er noe" med bøken hans som gjør at jeg koser meg så med dem :) Mange jeg ikke har lest av han enda, så det er bare å glede seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hypnotisøren er vel den boka jeg har likt dårligst av Lars Kepler så langt. De andre er veldig bra. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre, jeg gir nok "Paganinikontrakten" en sjanse :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du får gjøre det, så får du se om du liker den eller ikke. Alle bøker passer jo ikke for alle og en hver, men du får sjekke den/de ut, og finne ut om den faller i smak eller ikke. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenTorill RevheimEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaKristin SpalderElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenBjørg L.Tore HalsaEirin EftevandIngeborgVannflaskeLilith NagelReidun SvensliHeidi BBTone SundlandSigrid Blytt TøsdalIngunnJOdd HebækPiippokatta