Hei!
Jeg har lett lenge etter et eksemplar av denne boken, men jeg finner den ikke på bokkilden, bokklubben, Capris eller cdon.com. Håpet derfor at det var noen som kunne selge denne boken til meg eller gi tips om flere nettbutikker som selger bøker. Det hadde vært kjekt, takk på forhånd! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det går an å låne den på biblioteket. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det ser ut som bokbua.no har den. Bestillingsnr. 11165, kr 75,-

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ohh, tusen takk :D !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste jeg fant etter et raskt googlesøk, er at de har den på svensk til kr. 47,- på Antikvariat.net. Skriv inn forfatterens navn, så får du opp en treffliste.

Dersom du vil ha den på norsk, er det mulig å sette seg på "venteliste", og da får du beskjed dersom et av antikvariatene får den inn. Jeg har brukt denne tjenesten flere ganger, og den fungerer utmerket.

Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg