Du bringer interessante opplysninger inn i debatten, Rolf (og er selvfølgelig hjertelig velkommen uten noen som helst invitasjon). For egen del må jeg innrømme at jeg har falt litt av lasset; har ikke finlest alle innleggene det siste døgnet.

Når dine innlegg vekke såpass krass respons, tror jeg strengt tatt ikke (og er helt klart på gyngende grunn) det har så mye med deg å gjøre, men at flere av oss har sett oss grundig lei på Rønnings debattstil (det groveste innlegget er fjernet av admin), og ikke bare i denne tråden. Det er unødvendig å gå nærmere inn på dette.

Mitt ønske på en søndag morgen er en saklig debatt om denne forfatteren vi alle setter så høyt!
Saklig uenighet er av det gode og bringer oss videre.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser du ikke hvor merkelig det du skriver er? Fordi dere er hårsåre overfor min såkalte debattstil går du utover alle som er uenig med trådstarter... Det er selvfølgelig ikke helt riktig. Det er nok heller det at enkelte ikke takler andres meninger. Rolf har ingen provoserende debattstil, hans eneste feil er at han står for sin egen oppfatning av boken, ikke den oppfatning som bifalles av flest mulig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har nok veldig rett i det du sier om at Rønnings kommentar, som Ingemundsen startet med å si var 'spot on' nok har mye å si for temperaturen i tråden.
Takk for at du minnet meg på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen