Siden det er jeg som er hovedkilden til denne tråden, vil jeg gjerne oppklare ett par ting:

For det første er jeg verken lei meg eller hårsår når det kommer til dine kommentarer. Hvorfor i all verden skulle jeg være det? Imidlertid innrømmer jeg gjerne at jeg har latt meg provosere av deg ved et par anledninger. Grunnen til det er at jeg opplever at du har en utidig evne til å forvrenge fakta, generalisere og viser enkelte ganger en svært nedlatende og manipulerende holdning.

Dine holdninger og kommentarer får jeg ikke gjort noe med, jeg får kun gjort noe med mine egne reaksjoner. Dermed kan du spare deg å kaste ut flere agn i min retning, jeg kommer ikke til å bite på. Maktspillet ditt her inne har jeg fått nok av, og jeg kommer ikke til å vie deg og dine innspill mer av min tid og energi.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg beklager selvfølgelig om jeg har vekket paranoiaen hos deg. Jeg har ikke ment å kaste ut agn i din retning, for å fange deg(?). Hva slags maktspill du sikter til er jeg dessverre ikke sikker på. Tenker du at jeg på en eller annen måte ønsker å kuppe nettstedet? Frykt ei, jeg er altfor snill til å ha slike kyniske hensikter.

Husk at en sterk person lar seg ikke provosere av andre, han/hun tar til saklig motmæle.
Å synke til samme nivå, eller til og med forbli taus er ikke særlig imponerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen