[ Slettet av bruker ]

Viser 2 svar.

Jeg har ikke lest din anmeldelse, og heller ikke kritikken av den, men i andre tilfeller hvor anmeldelser har blitt kritisert, har det gjerne vært anmeldelsens form, ikke dens innhold, som har vært offer for kritikk. Jeg har vanskelig for å tro at noen faktisk reagerer på at du ikke liker boken dersom anmeldelsen din var formulert på en relativt ukontroversiell måte. Om anmeldelsen var formulert på en kontroversiell måte, er vel kritikk bare å forvente. Og uansett, kritikk og sensur er ganske forskjellige greier.

Bør det drives selvsensur? Tja, det kan vel diskuteres, men nå er det faktisk slik at vi allerede driver selvsensur i alle mulige slags sosiale interaksjoner.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Rolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.Harald KWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete Gjessing