Jeg mistet faren min da jeg var liten, men opplevde ikke krisen før jeg var i tenårene. Akkurat da jeg trengte det som mest dukket denne boka opp. Jeg fikk den som et prøveeksemplar fra storesøsteren min, som jobbet i en bokhandel.

Det å lese om en tenåring som var i samme situasjon som meg; som mistet faren sin for mange år siden, og som nå slet med å huske ham og som hadde et stort behov for å identifisere seg med ham, det hjalp meg så utrolig mye. Tror jeg leste den flere ganger før jeg oppdaget at den egentlig var en oppfølger til en annen bok, "Hjemme er et annet sted". Det er også en bra og viktig ungdomsbok, men ikke fullt så viktig for meg som det "Nattsvømmeren" er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina G