Tusen hjertelig takk! Jeg har begynt på Vår misnøyes vinter; det er går ikke så bra. Boken er sikkert god, men hodet mitt er ikke ferdig med familien Joad. Vet du om In Dubious Battle er oversatt og lett å få tak i? Mangler den pluss Turen med Charley.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

In dubious Battle = Det ukuelige sinn. Til norsk i 2003 som den siste oversatte Steinbeckboka - såvidt jeg veit.

121 Kr hos adlibris.no. Pax forlag.
(Beklager - ser etterpå at andre har svart deg).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Turen med Charley" finner du blant annet på pax.no, bokklubben.no og adlibris.no. Ser ut som den billigste utgaven (121,-) er å finne på adlibris.

Når jeg nå går inn på pax.no, så ser jeg at de har "De ukuelige sinn" til salgs. Hvis da nettsiden er oppdatert :)

Adlibris.no ser også ut til å ha "De ukuelige sinn" for salg.

Apropos oppdateringer. Nå ser jeg at informasjonen angående handlingen i "Vredens druer" er rettet opp på de forlagene som har den for salg, men ikke herinne. Det må kanskje en oppdatering til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Turen med Charley" ligger ute på Finn.no som bruktbok :) Det er jeg som har den der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ellers takk, Karin, men jeg har den allerede i bokhylla :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

In Dubious Battle er oversatt og heter på norsk Det ukuelige sinn. Etter å ha sett tipset fra Odin, har jeg akkurat lånt den på biblioteket. Ellers ser det ut til at den kan være vanskelig å få tak i brukt. På Antikvariat.net fikk jeg bare treff på den i samlede verker.
Boka er gitt ut tre år før Vredens druer, og følger Jim Nolan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTheaTone Sundland