Jeg driver å rydder i bokhylla mi, og ser at jeg har en del bøker som jeg ikke kommer til å lese igjen, og som derfor trenger nye hjem. Har opprettet en hylle på siden min, bøker gis bort/selges billig, men bøker som trenger nye eiere. Det meste av det som er der gis bort :0) Er ikke ferdig med ryddesjauen enda, så det kommer litt flere bøker der etter hvert! Men hvis noen skulle se noe der som de kan ha interesse av, er det bare å sende meg en melding :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du kan også donere bort bøkene til f.eks. Frelsesarmeen, det lokale fengslet eller kanskje en frivillighetssentral. Det finnes de som ønsker å eie bøker men ikke har økonomi til det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er jeg nesten ferdig med rydding i bokhylla, så på siden min ligger det nå en oppdatert bokhylle med bøker som gis bort eller selges veldig billig. Håper alle som har lyst tar seg en titt og ser om det er noe av interesse der, siden jeg prøver å redde bokhylla mi fra overbelastning :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ok hvor er den siden din?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Profilsiden. Trykk på bildet hennes så kommer du dit direkte :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina Hillestad