Jeg mistet faren min da jeg var seks år. Dette var en av de bøkene som hjalp meg å bearbeide sorgen både etter at han døde, og i de to årene på forhånd, hvor vi visste at han kom til å dø. Den var utrolig viktig for meg den gangen, men da jeg for noen år siden jobbet i barnehage, og skulle lese den for barna, klarte jeg det ikke. Det ble for tøft for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det skjønner jeg godt, så mye som du sikkert forbinder med boka. Jeg leste den også som barn, i forbindelse med et dødsfall, og husker den fortsatt utrolig godt, særlig illustrasjonene. Nydelig bok! Og veldig viktig, for den tar barn og sorg på alvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien