Det er klart skjønnlitteratur har en fordel da de har helt andre spilleregler. Det er kanskje noe av grunnen til at mange sanne historier blir utgitt som skjønnlitteratur og merket med "basert på en sann historie". Da har man tydeligvis ment at historien trengte litt hjelp for å bli gripende.

Faktabøker er selvfølgelig bra til sitt bruk, men det er først når man allerede er interessert i ett tema at de kommer til sin rett. Ellers så tror jeg ikke at faktabøker nødvendigvis har en konklusjon, det er mer en eksakt gjenfortelling av fakta, noe som kan oppleves som kjedelig eller tørt. Ofte er det en fordel om de ikke har en konklusjon, da har leseren selv mulighet til å tenke og fundere selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det virket veldig rett. Bra sagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand