Mulig diskusjonen har vært oppe her før, men:

Hvordan skjelner dere mellom kategoriene Ønskeliste versus Skal lese?

Selv legger jeg i Ønskelisten alle bøkene jeg kunne tenke meg å lese etterhvert, mens i Skal lese legger jeg de jeg planlegger å starte på ganske snart...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

"Skal lese" = Bøker jeg har i hylla som skal leses en eller annen gang, selv om to år.
"Ønskeliste" = Bøker jeg ønsker meg

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg syns det er vanskelig å benytte seg av ønskelisten, for det er jo ofte sånn at jeg ønsker meg bøker som jeg allerede har lest. Og da kommer jo ikke boken med i listen over leste bøker. Så jeg legger alt jeg vil lese under "Skal lese" og dropper helt å bruke ønskelisten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lag en liste da vel! 'Bøker jeg har lest, og ønsker å eie'

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har løst dette ved å legge inn dato for når jeg leste boka, og så lagt den i ønsker meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal lese-hylla består av bøker jeg har liggende som venter på å bli lest. Ønskelista består av bøker jeg ikke enda eier, men som jeg ønsker meg. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Samme her :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjør på samme måte som Linn Charlotte. Skal lese er bøker jeg alt eier, men som jeg ikke har lest. I ønskelista har jeg forsåvidt ikke lagt noen bøker, men hvis jeg hadde lagt bøker under den kategorien, så hadde det vært bøker som jeg f.eks. ønsker meg til jul/bursdag eller som jeg ønsker å lese, men ikke eier. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjør det samme som dere jeg også!

Skal lese er de jeg allerede eiere, som jeg skal lese en eller annen gang snart. Ønskelista er de bøkene som jeg ønsker meg, som jeg vil kjøpe (eller kanskje er så heldig å få i gave?) og lese en gang i framtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I ønskelista er de bøkene som jeg ønsker å kjøpe.
Skal lese er de bøkene jeg skal låne fra biblioteket etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

samme som Brit.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine Skal lese-bøker er bøker jeg har allerede, men som jeg ikke har lest ennå og Ønskelisten er bøker jeg ikke har men som jeg altså ønsker meg :)Og da gjerne de jeg ønsker å ha i bokhylla mi og ikke bare låner på bibliotek feks Derfor har jeg heller ikke alle bøkene som jeg har registrert, men det er bøker som jeg har lest en eller annen gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias