Antall sider er ikke et tall, sto det plutselig når jeg skulle sette sidetallet på et sitat. Det har jeg aldri opplevd før. Er det noe nytt de har begynt med? Kjekt å skrive sidenummeret sitatet er hentet fra. Da er det lettere å se om andre har satt dette sitatet før meg! Har andre opplevd dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er som Rebecca skriver, sidetallet må bestå av sifre. Du kan f.eks. ikke benytte romertall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må jo skrive et rent tall, som f.eks 43, og ikke 43-44 eller 43!. Jeg hadde la en gang til et sitat som akkurat var mellom to sider, altså litt på denn forrige og litt på den neste siden, og jeg skrev da 57-58, men da sto det at det ikke var et sidetall, så jeg måtte skrive bare et tall.

Eller kan det hende at f. eks boka var på 213 sider, også skrev de et sitat fra side 245. Da går det heller ikke, fordi boka faktisk ikke har så mange sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hæ? Skjønte ikke spørsmålet ditt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja, bare glem det der :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CamillaRonnyNicolai Alexander StyveHarald KVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard