Så befriende å kunne melde om to store leseopplevelser i september, begge av John Steinbeck:
- Om mus og menn
- Alle tiders torsdag

Begge har jeg gitt 6 på terningen og plassert på min eksklusive favorittliste. De to bøkene er i sitt ytre forskjellige, men de rører ved noe dypt menneskelig i oss. Dette er noe av det beste jeg har lest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

John Steinbeck er en stor forfatter. Jeg ønsker å slenge meg med på resten av felleslesningen. "Mus og menn" leste jeg, men jeg greide ikke å stenge ute irritasjonen over oversettelsen av spesielt dialogene. Det ødela dessverre gleden for meg. Nå har jeg fått meg nettbrett, og i går lastet jeg ned "The Grapes of Wrath". Selv om jeg ikke er spesielt stiv i engelsk, så synes jeg ikke språket er altfor vanskelig, og nå koser jeg meg med boka :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så hyggelig at du slenger deg med, gretemor! Bra at du går for originalversjonen, som vi allerede har vært inne på, er ikke Arthur Omres oversettelse den beste. Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten Jensen