Jeg har som hobby å lese om tema som mange synes er gørr kjedelig og svært spesiellet. Nå begynte jeg på en bok av Alf Lombard som heter alle verdens språk, hvor det er om opprinnelsen til alle de språkene som finnes. Har flere om samme emne , bla. av Ola Wikander. Hvem kan vite hvor oskisk eller manx egentlig kommer fra?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Opprinnelsen til språk og spesielt etymologi, synes jeg er veldig interessant. Alf Lombards bok mener jeg å huske at jeg la til ønskelisten en gang den ble diskutert, så har jeg glemt det, takk for påminnelsen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten Jensen