"De Niros spill" lastet jeg akkurat ned på engelsk til kr 49,-, ser frem til den, og "Mitt liv, min frihet" har jeg nå plassert i favoritthylla etter at den har modnet i meg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du begynt med e-bøker nå? Du imponerer stadig :-) Da håper jeg ikke du blir skuffet over "De Niros spill" nå som jeg har rost den opp i skyene..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk låne iPaden til datteren min for kort tid siden, og da var jeg solgt :) Siden jeg er hundepasser, sponset hun halvparten av kjøpesummen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd :) Når det gjelder "De Niros spill" er det ikke bare du som har skrytt av den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe Solberg