Det har vært flere bra bøker i september, men det er to som ga meg det lille ekstra.

De Niros spill av Rawi Hage.
Mitt liv, min frihet en selvbiografi av Ayaan Hirsi Ali

Begge har fått femmere, men jeg lurer på om jeg har vært litt gnien. De er å snuser på sekseren, mulig jeg endrer det etterhvert som jeg får tenkt på de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"De Niros spill" lastet jeg akkurat ned på engelsk til kr 49,-, ser frem til den, og "Mitt liv, min frihet" har jeg nå plassert i favoritthylla etter at den har modnet i meg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du begynt med e-bøker nå? Du imponerer stadig :-) Da håper jeg ikke du blir skuffet over "De Niros spill" nå som jeg har rost den opp i skyene..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk låne iPaden til datteren min for kort tid siden, og da var jeg solgt :) Siden jeg er hundepasser, sponset hun halvparten av kjøpesummen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd :) Når det gjelder "De Niros spill" er det ikke bare du som har skrytt av den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenTore Halsa