Det er den absolutt. Hvis du ikke har sett filmen med John Malkowitch som Lennie og Gary Sinese som George, har du nok et liite mesterverk til gode.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har ikke sett den så det har jeg tilgode :)
Var på biblioteket for å se om de hadde den der, men det lykkes ikke.
Skal være på jakt etter den for jeg vil veldig gjerne se denne historien filmatisert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du abonnerer på Netflix, så finner du den der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv med fjernlån. Mener bestemt at jeg lånte denne filmen på biblioteket. Ellers er filmen sikkert tilgjengelig på det store nettet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er til utlån på flere norske biblioteker - blant annet på Deichmanske i Oslo. Jeg har ikke sett denne versjonen, men en eldre versjon fra 1939 kan anbefales sterkt (den er derimot ikke å finne i norske biblioteker, men kan bestilles fra utlandet)..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe Solberg