Haha, kronisk ferie:) Herlig uttrykk:) Det er vel det vi begge har:)
Tror neppe jeg har lov til å lese bok under undersøkelsen, men det hadde tatt seg ut:) Er bare spentpå om jeg kommer meg gjennom den i det hele tatt. Tanken på at en slange med kamera skal ned i magen på meg frister ikke det hele tatt, men samtidig er jeg lei av å plages, så det er vel nå eller aldri. Så jeg får bare manne meg opp og stille opp:)

Min Kamp bøkene ble jeg også veldig lei av. Var lei av å høre om bøkene hele tiden overalt og "alle" snakket om dem. Men jeg er nysgjerrig av natur. Og når stormen har lagt seg må jeg bare sjekke ut disse bøkene likevel. Og jeg angrer ikke på at jeg gjorde det. Knausgård har en herlig skrivestil. Rått og levende. Så håper du kommer over trass alderen og prøver deg på disse bøkene likevel, som jeg:)

Jeg også liker torden og lyn og masse regn. Det er herlig. Da er alt så levende. Spesielt med heftige stormkast. Jeg vet ikke hvorfor jeg liker sånt vær bedre enn annet vær, men har alltid gjort det. Det er noe levende og forfriskende med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må jo prøve å se det komiske i ting, selv om jeg gjerne skulle gjort noe annet enn å ha "ferie". Du kommer nok gjennom det. Prøv å "kvinne" deg opp istedet, det fungerer like greit :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand